Senioren Begeleiding


 

Waarom een speciale seniorenmakelaar? U zult zeggen: wij doppen graag onze eigen boontjes. We zoeken dingen, die we niet weten, uit op internet en hebben zeker geen makelaar nodig bij de verkoop van ons huis of appartement. En toch…

Levenlang zorgen
U heeft uw hele leven al gezorgd, voor een belegde boterham, voor uw kinderen of familie en ook voor een dak boven uw hoofd. Waarom dan niet de verkoop van uw vastgoed laten doen door een professionele makelaar? Waarom professioneel? Van Goede Huizen Vastgoed heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met senioren en hun woon- en leefwensen. Zo verkochten we niet alleen woningen, maar zochten voor onze klanten ook een geschikte seniorenwoning, een ruim appartement of een comfortabele serviceflat.

Alles!
Daar stopt onze begeleiding niet. Ook contracten met energieleveranciers en (indien nodig) tijdelijke woonruimte nemen we voor onze rekening. Het contact? Dat doen we gewoon bij u thuis of op ons kantoor, met een kop koffie erbij. Wilt u dat een familielid of één van uw kinderen ook aanschuift? Ook dat kan, zelfs ’s avonds kunt u een beroep doen op Van Goede Huizen Vastgoed. Echt, de klant is koning!
 
De toekomst is aan de senioren!
In 2025 zal ca. 40% van de bevolking 55 jaar of ouder zijn. Dat duurt geen decennium meer en dan is dit werkelijkheid. Ook de woningmarkt gaat dit merken, omdat veel senioren nu al op zoek zijn naar vormen van levensbestendig wonen. Alleen: hoe maakt u de juiste afwegingen op dit gebied? En wie adviseert u hierin? Eén antwoord: Van Goede Huizen Vastgoed! Neem contact op met ons. Als vakkundige makelaar met kennis van zaken helpen we u graag!

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring