Wie zijn wij?

 

Wie zijn wij?
Zoekt u een echt actieve makelaar in Harderwijk of Ermelo en omstreken? Wij staan garant voor de verkoop, verhuur of aankoop van uw (nieuwe) woning of appartement. Of wilt u een gratis waardebepaling laten uitvoeren? Stop met lezen en neem direct contact met ons op.

Alle straten
Van Goede Huizen Vastgoed is in januari 2017 opgestart door Wietse J. Goedhart. Wietse heeft al meer dan 12 jaar ervaring in de woningmakelaardij in Harderwijk & Ermelo. Hij kent alle wijken, straten en kent veel woningzoekers en -aanbieders. Dankzij zijn persoonlijke manier van zakendoen en jarenlange ervaring kunt u direct profiteren van Van Goede Huizen Vastgoed!

Altijd

Wonen doet u niet van 09:00 uur tot 17:00 uur. Dat snappen wij als geen ander. Wij zijn daarom 6 dagen per week beschikbaar, dus ook op zaterdag en in de avonduren! Wilt u overdag uw werk doen en ’s avonds de woning van uw dromen bekijken? Dat kan. Van Goede Huizen Vastgoed doet bijna álles voor de aan- of verkoop van woningen.
 


Wat bieden wij u?

  • De Veluwse makelaar met een groot zoekersbestand
  • Professionele fotografieSlim gebruikmaken van Twitter, Facebook, Google+, Linkedin, Instagram en YouTube
  • Hét makelaarskantoor waar persoonlijke aandacht en goede kwaliteit bovenaan staan
  • Naast Funda ook plaatsing van uw woning op onze eigen website en diverse woonwebsites waaronder Huislijn
  • Onze makelaars bezichtigen ook buiten kantoortijden en in het weekend!
  • Lid van de brancheorganisatie VastgoedPRO
  • Scherpe makelaarsfee en geheel no cure no pay
  • Een mondelinge waardebepaling van uw huis is bij ons altijd gratis en geheel vrijblijvend

Presenteren is het nieuwe makelen!
Vaak wordt ons de vraag gesteld of wij nog wel echt alleen makelaar zijn. Op die vraag antwoorden we dat we net zoveel marketeer zijn als makelaar. Het echte makelen blijft belangrijk. Maar alleen een goede foto en een bord Te koop gaat het verschil niet maken… Vandaar dat we werken met een professionele fotograaf, waardoor de beelden voor zich spreken. Zowel voor koper als verkoper!

 

Waardebepaling nodig?
Van Goede Huizen Vastgoed voorziet u altijd van een gratis waardebepaling voor uw woning of appartement. Zo’n waardebepaling geeft zowel ons als u snel inzicht in de huidige marktwaarde van het te verkopen object. Tijdens zo’n waardebepaling maken we gelijk kennis met elkaar, waarbij we u direct wat tips geven over onderhoud en een snelle verkoop van uw vastgoed.
 
Taxatie
Ook voor taxaties is Van Goede Huizen Vastgoed het juiste adres. Handig als u de marktwaarde nodig hebt voor de bank. Ons specialisme is het aan- en verkopen van woningen en appartementen, daarnaast werken wij nauw samen met onze vaste deskundige taxateurs. Dat zorgt voor een snel opgeleverd en financieel voordelig taxatierapport. Deze taxateurs zijn aangesloten bij de NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en bij het VastgoedCert (kwaliteitsregister van Makelaars en Taxateurs).
 
Kortom, met Van Goede Huizen komt het Vastgoed!
Neem contact op en overtuig uzelf!
Openingstijden kantoor:

Van maandag tot en met vrijdag is ons kantoor aan de Touwbaan 2a in Harderwijk geopend van 09:00 - 17:00 uur.

Contacttijden:

Ons vaste nummer (0341-745219) is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 - 21:00 uur.
Op zaterdag zijn wij op het vaste nummer (0341-745219) bereikbaar van 09:00 - 13:00 uur. 

 

Kantoor Vestiging Van Goede Huizen Vastgoed

Van Goede Huizen Vastgoed

HARDERWIJK

Touwbaan 2 a
3841 GA Harderwijk
KvK nummer: 67236553
BTW nummer: NL170633524B01

Routeplanner

Route van naar Touwbaan 2 a, 3841 GA Harderwijk